Saraswati Limited Edition, Atelier Aandacht (1)Waar te beginnen met vertellen over Saraswati?

Als ik aan de prachtige godin Saraswati denk, buitelen de beelden over elkaar heen…

…van haar vahana de gracieuze zwaan, vanaf wiens rug ze een verruimd perspectief heeft op de wereld. Deze weidse blik maakt haar wijs. Daarom is ze de beschermvrouwe van wetenschappers.

…beelden van Bali, waar je haar veel ziet. Dat is omdat zíj  (en niet Shakti & Shiva) in de Balinese Tantra de belangrijkste godin is;  de godin van het zelfonderzoek.

… beelden van de mythische rivier met haar naam – één van de drie grote heilige rivieren van India – waarvan wordt gezegd dat ze nu ondergronds stroomt. Saraswati laat zich mee stromen in de richting van de minste weerstand. Als Godin van de Flow heeft ze belangrijke levenslessen voor ons die gaan over loslaten en mee bewegen.

… en dan is er óók nog Saraswati als beschermvrouwe van alle creatievelingen: muzikanten, kunstenaars, schrijvers, dichters: alle mensen die voor hun bestaan afhankelijk zijn van hun ‘divine spark’.

Saraswati op jouw altaar

Vanwege al deze belangwekkende kwaliteiten is Saraswati de nieuwste godin in het Atelier Aandacht pantheon. Voor mij – en voor iedereen die houdt van muziek, kunst, wetenschap, onderzoek en bewustzijnswerk – heeft ze belangrijke boodschappen.

Ik wilde haar vangen op een manier die haar diepte, veelzijdigheid en waardigheid eer aan zou doen. Ik ben heel blij met het resultaat.

* Speciale aanbieding – maar 2 dagen geldig! *

Heb je interesse in de limited edition van Saraswati voor je huisaltaar?

Alléén op 20 & 21 december krijg je een speciale korting van maar liefst €40,- op de Saraswati limited edition. Je betaalt dan €285,- in plaats van de normale prijs van €325,-. Hou de nieuwsbrief goed in de gaten om de speciale kortingscode te claimen.

Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan hier in Je ontvangt dan ook direct de link om 12 gratis screensavers van Atelier Aandacht goden en godinnen te downloaden. Kortingscode ontvangen? Klik dan hier om je bestelling te plaatsen.

Meer lezen over Saraswati?

Er is zoveel over haar te vertellen… daarom schreef ik al eerder twee artikelen over deze prachtige godin. Hier vind je een artikel over Saraswati als godin van de Wijsheid. En hier vind je meer over Saraswati als godin van de Flow.

Veel leesplezier!