Op de hoogte blijven?

Een tattoo voor je ruimte

Met een muurschildering geef je je ruimte in één vloeiende beweging meer betekenis, sfeer en diepte, zodat het een plek wordt waar je jezelf in terug herkent.

Gratis schets en Feng Shui advies

De muurschilderingen hiernaast maakte ik op heel uiteenlopende plekken: in privé woningen, horecagelegenheden, praktijkruimtes en bewustzijnscentra.

Ik maak iedere muurschildering op maat; afgestemd op jouw ruimte. Ik verwerk principes uit Feng Shui in mijn ontwerp. Daarmee wordt je muurschildering nog veel méér dan gewoon een mooi plaatje. Het zal je hele ruimte aanraken en haar een diepere betekenis geven. En daarmee zal het ook andere aspecten in je leven beïnvloeden.

De vanaf prijs voor een muurschildering is €750,- (dat is inclusief BTW, ontwerpkosten en materiaal / exclusief reiskosten en kosten voor de huur van speciaal materieel) Dit is de prijs voor een muurschildering die ik in één dag maak. Wil je iets groots, iets met veel kleurnuances of details; dan ben ik er snel twee dagen of langer mee bezig.

Interesse? Laten we een afspraak maken voor een brainstorm. Naar aanleiding daarvan maak ik een gratis schetsontwerp voor je. Mail me op marije@atelieraandacht.nl.