Muurschilderingen en schilderwerk in opdracht

Gewoon, omdat het fijn is om helder te hebben hóe we met elkaar in zee gaan, zou ik het op prijs stellen als je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden als je een opdracht aan Atelier Aandacht wil geven. Daar gaat’ie dan:

Ieder mondeling of schriftelijk akkoord op een offerte met schetsontwerp is bindend. Dat wil zeggen dat beide partijen er naar streven om de muurschildering binnen een redelijke termijn (maximaal 4 maanden, tenzij vooraf anders overeengekomen) plaats te laten vinden op een daarvoor geschikte ondergrond.

Verzetten en annuleren

Je kan éénmalig de datum waarop ik de muurschildering zal creëren, verzetten zonder bijkomende kosten – mits deze datum niet binnen één week (7 dagen) plaats heeft. Als je de datum verzet binnen een termijn van 7 dagen, breng ik 10% in rekening. Bij een tweede keer verzetten, breng ik eveneens 10% van de kosten op de offerte in rekening.

Als de muurschildering geheel wordt geannuleerd (= niet ten uitvoer kan worden gebracht binnen de redelijke termijn van 4 maanden), breng ik 50% van de genoemde prijs op de offerte in rekening. Als de muurschildering wordt geannuleerd binnen een termijn van twee weken voorafgaand aan de afgesproken datum van creatie, breng ik 75% van de prijs op de offerte in rekening. Als de muurschildering wordt geannuleerd binnen een termijn van één week voorafgaand aan de afgesproken datum van creatie, breng ik 100% van de prijs op de offerte in rekening.

Beschadigingen

Ik zal kwalitatief goede latex gebruiken, zodat je muurschildering (mits goed behandeld) tenminste 5 jaren mooi zal blijven. Indien wenselijk, kan ik tegen betaling een extra laklaag aanbrengen om kleine beschadigingen te voorkomen. Dat is een goed idee voor een ruimte die intensief wordt gebruikt. Atelier Aandacht is niet aansprakelijk voor schade door stoten of krassen met harde voorwerpen of meubels e.d.

Je zal zelf moeten zorgen voor een geschikte ondergrond voor je muurschildering. Atelier Aandacht is niet aansprakelijk voor schade aan muurschilderingen die te maken heeft met een slechte ondergrond (bijvoorbeeld door inferieur stucwerk of een slechte muur waardoor vocht binnendringt).

Tevreden of ontevreden over het resultaat

Ik heb gelukkig nog nooit meegemaakt dat iemand achteraf niet tevreden bleek over een muurschildering of schilderij in opdracht. Ik hoop van harte dat dat zo blijft… én het is goed om je te realiseren dat een schetsontwerp slechts een indicatie is van hoe de schildering er uiteindelijk uit zal komen te zien. Iedere schildering van Atelier Aandacht is de uitkomst van een ambachtelijk en organisch proces. Als opdrachtgever heb je de verantwoordelijkheid om je uit te spreken over je wensen en verlangens. En ook over wat je níet mooi vind. Ik van mijn kant zal mijn best doen om je te betrekken bij de voortgang van de schildering, zodat je tijdig bij kan sturen als het iets anders blijkt te worden dan wat je in gedachten had.

Producten uit de Webshop

Retourneren: je mag altijd binnen 14 dagen een product uit mijn webshop retourneren, zonder opgaaf van reden (hoewel ik het natuurlijk wel fijn zou vinden om te weten waarom je alsnog van je aankoop afziet:-). Ik zal binnen 3 weken het volledige bedrag retourneren op de bankrekening waar je vanaf betaald hebt. Eventuele kosten voor de retourzending komen voor je eigen rekening.

Producten worden na betaling toegezonden naar het opgegeven adres.

Copyright

Het is verboden om afbeeldingen van Atelier Aandacht en van deze website te gebruiken zonder de uitdrukkelijke en persoonlijke toestemming van mij; Marije Oostindie. Bij ieder ongeautoriseerd gebruik van mijn beelden zal ik beroep doen op mijn copyright en mogelijk strafrechtelijke stappen ondernemen. Als je een afbeelding wil gebruiken, neem dan contact op via marije@atelieraandacht.nl. Laat in je aanvraag weten welk medium (online, drukwerk, oplage) je wilt gebruiken en welk budget je in gedachten hebt.