Op de hoogte blijven?

Atelier Aandacht Marije Oostindie

Mijn pad leidt tot alsmaar meer verbinding

…meer verbinding mijn eigen diepte, mijn liefde, maar ook met de buren. Met mijn vrienden, mijn geliefde, mijn zoontje. Met de aarde. Mijn leven is een stuk rijker en avontuurlijker sinds ik me op het spirituele pad van Tantra begeef. Ik voel me gezegend.

Ik ervoer lange tijd een groot gat tussen de retraites die ik volgde, en mijn leven thuis. Dat wat ik een tijd ‘de echte wereld’ noemde. Waar was de intimiteit, diepte en waarheid waar ik me zo aan had kunnen laven in Tantra?

De verbinding tussen deze twee werelden werd krachtiger toen ik mijn oude liefde voor het schilderen weer oppakte. Eerst schilderde ik mijn eigen huis onder. Daarna wilden mijn vrienden dat ook… Toen wilde ik de hele wereld wel veranderen in een tempel, en heb ik er maar mijn werk van gemaakt.

Naast het kunstenaarschap ben ik als leraar verbonden aan het Centrum voor Tantra, en geef ik Avonden vol Aandacht: privé introducties tot Tantra speciaal voor stellen. Ik wens je veel liefde, schoonheid en verbinding,

Marije Oostindie

Beluister mijn verhaal: hoe ik door Tantra kunstenares werd

Opgroeien in een zwartekousen dorp waar niemand zat te wachten op het gevoelige, creatieve, muzikale, slimme kind dat ik was… tja: dat was niet ideaal. Gelukkig liep het lekker op tijd flink spaak in mijn leven, waardoor ik voor mijn dertigste al in aanraking kwam met Tantra. Anders had ik nu nog steeds braaf gedaan wat anderen van mij verwachten!

In de super persoonlijke podcast aflevering hieronder (die ik maak voor mijn andere bedrijf: Avond vol Aandacht) vertel ik over de weg die ik heb bewandeld tot nu toe. Ik wens je veel luisterplezier.