Op de hoogte blijven?

Mijn pad leidt tot alsmaar meer verbinding

…meer verbinding mijn eigen diepte, mijn liefde, maar ook met de buren. Met mijn vrienden, mijn geliefde, mijn zoontje. Met de aarde. Mijn leven is een stuk rijker en avontuurlijker sinds ik me op het spirituele pad van Tantra begeef. Ik voel me gezegend.

Ik ervoer lange tijd een groot gat tussen de retraites die ik volgde, en mijn leven thuis. Dat wat ik een tijd ‘de echte wereld’ noemde. Waar was de intimiteit, diepte en waarheid waar ik me zo aan had kunnen laven in Tantra?

De verbinding tussen deze twee werelden werd krachtiger toen ik mijn oude liefde voor het schilderen weer oppakte. Met mijn schilderingen maak ik het goddelijke zichtbaar in het dagelijks leven.

Eerst schilderde ik mijn eigen huis onder. Daarna wilden mijn vrienden dat ook…
Toen wilde ik de hele wereld wel veranderen in een tempel, en heb ik er maar mijn werk van gemaakt.

Naast het kunstenaarschap ben ik als leraar verbonden aan het Centrum voor Tantra, en geef ik ‘Avonden vol Aandacht‘: privé introducties tot Tantra speciaal voor stellen. Ik wens je veel liefde, schoonheid en verbinding,

Marije Oostindie
Atelier Aandacht

Kennis is Liefde

Het wordt meestal eenvoudiger om van iets te houden, als je er kennis over hebt. Zo kan zelfs de angstaanjagende godin Kali aantrekkelijk voor je worden, wanneer je begrijpt hoe ze je bondgenoot kan zijn. Daarom schrijf ik op mijn blog artikelen over hoe je goden en godinnen kan gebruiken voor je spirituele groei. En hoe je jouw huis kan gebruiken om je leven vorm te geven.

Als je graag op de hoogte blijft van nieuwe artikelen (en schilderijen!), laat dan hier je mailadres achter. Hieronder vind je een kleine selectie van mijn blogposts.

Een selectie van mijn artikelen

Ben jij toe aan meer compassie?

Groene Tara: Compassie in de wereld Als je me vijftien jaar geleden zou hebben gezegd dat ik me zou toeleggen op het schilderen van goden en godinnen, dan zou ik je heel raar hebben [...]

  • 'Ardhaneswara: Earth - Sky': een schilderij van Atelier Aandacht

Hoe je de Tantrische god(in) in je wakker maakt…

Hoe je de Tantrische god(in) in jezelf wakker maakt Ik weet nog goed hoe ik tijdens mijn eerste Tantra introductieweek argwaan voelde naar de altaren die mijn leraren maakten. Ze werden bevolkt door juicy [...]