Op de hoogte blijven?

Mijn pad leidt tot alsmaar meer verbinding

…meer verbinding mijn eigen diepte, mijn liefde, maar ook met de buren. Met mijn vrienden, mijn geliefde, mijn zoontje. Met de aarde. Mijn leven is een stuk rijker en avontuurlijker sinds ik me op het spirituele pad begeef. Ik voel me gezegend.

Mijn missie

Ik ervoer lange tijd een groot gat tussen de retraites die ik volgde, en mijn leven thuis. Dat wat ik een tijd ‘de echte wereld’ noemde. Waar was de intimiteit, diepte en waarheid waar ik me zo aan had kunnen laven in de retraites?

De verbinding tussen deze twee werelden werd krachtiger toen ik mijn oude liefde voor het schilderen weer oppakte. Met mijn schilderingen nodig ik het goddelijke uit in het dagelijks leven.

Eerst schilderde ik mijn eigen huis onder. Daarna wilden mijn vrienden dat ook…
Toen wilde ik de hele wereld wel veranderen in een tempel, en heb ik er maar mijn werk van gemaakt.

Naast het kunstenaarschap ben ik als trainer en staflid verbonden aan het Centrum voor Tantra, en geef ik mijn ‘Avonden vol Aandacht‘: privé introducties tot Tantra speciaal voor stellen.

Ik wens je veel liefde, schoonheid en verbinding,

Marije Oostindie
Atelier Aandacht

Kennis is liefde

Het wordt veel eenvoudiger om ergens van te houden, als je er kennis over of ervaring mee hebt. Zelfs een angstaanjagende godin als Kali kan super aantrekkelijk voor je worden, wanneer je begrijpt hoe ze je bondgenoot kan zijn. Daarom schrijf ik op mijn blog artikelen over hoe je goden en godinnen kan gebruiken voor je spirituele groei. En hoe je jouw huis kan gebruiken als plek om je leven vorm te geven.

Als je graag op de hoogte blijft van nieuwe artikelen, laat dan hier je mailadres achter.
Hieronder vind je een kleine selectie van mijn posts.

Klik hier om naar mijn blog te gaan>>>

Rust in je huis is rust in jezelf

Zo binnen, zo buiten Veel mensen ervaren een hoop stress en onrust in hun leven. We rennen van hot naar her en we hebben moeite om te focussen op wat écht van belang is. Herken [...]

Hoe je je ziel voedt in je badkamer

Je badkamer is één van de meest functionele ruimtes in je huis. Iedere ochtend sta je er je tanden te poetsen, je te scheren, je op te maken of te douchen. Het is de [...]

  • Ardhaneswara (Ardhanarishvara) - Atelier Aandacht

Drie wijze lessen van Ardhaneswara

Ardhaneswara is de naam voor een traditionele Tantrische afbeelding van godin Shakti and god Shiva, die samen één lichaam delen. In dit schilderij zie je links Shiva's helft (met de slang) en rechts Shakti. Wat is de [...]