Op de hoogte blijven?

Mijn pad leidt tot alsmaar meer verbinding

…meer verbinding mijn eigen diepte, mijn liefde, maar ook met de buren. Met mijn vrienden, mijn geliefde, mijn zoontje. Met de aarde. Mijn leven is een stuk rijker en avontuurlijker sinds ik me op het spirituele pad begeef. Ik voel me gezegend.

Mijn missie

Ik ervoer lange tijd een groot gat tussen de retraites die ik volgde, en mijn leven thuis. Dat wat ik een tijd ‘de echte wereld’ noemde. Waar was de intimiteit, diepte en waarheid waar ik me zo aan had kunnen laven in de retraites?

De verbinding tussen deze twee werelden werd krachtiger toen ik mijn oude liefde voor het schilderen weer oppakte. Met mijn schilderingen nodig ik het goddelijke uit in het dagelijks leven.

Eerst schilderde ik mijn eigen huis onder. Daarna wilden mijn vrienden dat ook…
Toen wilde ik de hele wereld wel veranderen in een tempel, en heb ik er maar mijn werk van gemaakt.
Hoe zou het voor jóu zijn als je er geen scheiding meer was tussen jouw spirituele leven en je ‘gewone’ leven?

Naast het kunstenaarschap ben ik als trainer verbonden aan het Centrum voor Tantra, én geef ik mijn ‘Avonden vol Aandacht‘: privé introducties tot Tantra speciaal voor stellen.

Ik wens je veel liefde, schoonheid en verbinding,

Marije Oostindie
Atelier Aandacht

Kennis is liefde

Het wordt veel eenvoudiger om ergens van te houden, als je er kennis over of ervaring mee hebt. Zelfs een angstaanjagende godin als Kali kan super aantrekkelijk voor je worden, wanneer je begrijpt hoe ze je bondgenoot kan zijn. Daarom schrijf ik op mijn blog artikelen over hoe je goden en godinnen kan gebruiken voor je spirituele groei. En hoe je jouw huis kan gebruiken als plek om je leven vorm te geven.

Als je graag op de hoogte blijft van nieuwe artikelen, laat dan hier je mailadres achter.
Hieronder vind je een kleine selectie van mijn posts.

Klik hier om al mijn artikelen te bekijken>>>

Kali, Tantrische godin - copyright @ Atelier Aandacht
Witte Tara - Atelier Aandacht

Hoe ik 100 Ganesha amuletten kocht in Bangkok

mei 23rd, 2018|0 Comments

Tijdens onze huwelijksreis liepen we bij toeval een overdekt marktje binnen, pal achter één van de vele prachtige tempels van Bangkok. Het bleek een paradijs voor de liefhebber van de Thaise tempel accessoires, [...]

Hoe je je ziel voedt in je badkamer

september 14th, 2017|0 Comments

Je badkamer is één van de meest functionele ruimtes in je huis. Iedere ochtend sta je er je tanden te poetsen, je te scheren, je op te maken of te douchen. Het is de [...]

Waarom ik de Medicijn Boeddha schilder

mei 3rd, 2017|2 Comments

'Ha, wat heerlijk voor je zeg, dat je lekker mag schilderen voor je werk'... hoor ik regelmatig. Tuurlijk gaat het soms inderdaad heerlijk, maar het is - als ik eerlijk ben - net zo vaak geweldig [...]