Mis je overvloed in je leven?

Bijvoorbeeld op het gebied van liefdesrelaties, vriendschappen, comfort of financiën? We kunnen soms zo waanzinnig hard werken om het allemaal voor elkaar te krijgen, maar soms kan het voelen alsof je je hoofd nét boven water kan houden – op al deze vlakken. Misschien ben je al op een spiritueel pad terecht gekomen, bijvoorbeeld dat van Tantra, waarin je leert over jouw specifieke blokkades die voorkomen dat het stroomt in je leven. Dat is geweldig. Maar je kan de richting van je leven óók veranderen van buiten naar binnen, door aanpassingen te maken in je leefomgeving.

Water als krachtig symbool voor overvloed

Ons onderbewuste reageert bijzonder sterk op symbolen, zeker als je ze bewust gebruikt en inzet voor je persoonlijke groei. In Feng Shui wordt daar heel specifiek gebruik van gemaakt, door symbolen letterlijk een plek te geven in onze leef- en werkomgeving. Niet alleen in Feng Shui, maar in bijna alle grote tradities en religies wordt water gezien één van de belangrijkste vertegenwoordigers voor zowel overvloed als puurheid.

Hoe gebruik je deze symboliek, en hoe zet je haar in voor meer overvloed in jouw leven?
Je leert er van alles over tijdens de workshop ‘Maak je eigen Huisaltaar – materialiseer je verlangens‘. Bekijk ook alvast deze video!

Meer weten over hoe je symboliek gebruikt om je leven richting te geven?
Kom dan naar de workshop Maak je eigen Huisaltaar.