Project omschrijving

Bewandel je een spiritueel pad? Afbeeldingen van de prachtigste goden en godinnen sieren de muren van tempels en huizen wereldwijd – en door alle tijden heen. Ik hou heel erg van muurschilderingen van goden en godinnen, omdat ze een heel directe reminder zijn voor een specifieke – goddelijke – kwaliteit die iedereen in potentie bezit.

De elegante godin Saraswati zweeft door het luchtruim op haar prachtige zwaan. Ze is het symbool voor onze mogelijkheid om te leren en onze creativiteit te gebruiken. Het Tantrische godenkoppel Shakti en Shiva herinnert je aan de kwaliteiten van energie, vitaliteit (Shakti) en aanwezigheid, bewustzijn (Shiva), die jij beide in jezelf kan voelen. Ganesha, de vrolijke olifantsgod, begint iedere nieuwe dag, ieder nieuw project met frisse energie. Vol vertrouwen ruimt hij de obstakels op die hij op zijn pad vind naar succes.

Als je de verhalen van deze goden en godinnen kent, ga je doorgaans meer van ze houden. Ik schrijf verhalen over ze op mijn blog. Je zal er merken dat hun eeuwenoude wijsheid is nog steeds waanzinnig actueel is…