Op deze pagina vind je mijn originele schilderijen: portretten van Tantrische, boeddhistische en Hindoeïstische goden en godinnen.

Deze goden en godinnen vertegenwoordigen ieder een specifieke zuivere, goddelijke kwaliteit. De Witte Tara is bijvoorbeeld de godin van compassie, en Ganesha de god van bescherming. Hun afbeeldingen worden niet gebruikt om deze kwaliteiten te vereren buíten ons, maar om ons te helpen ze in onszelf te voelen. Je kijkt naar de god of godin alsof je jezelf ziet. Zo herinneren ze ons aan onze eigen goddelijke staat.

Mijn ervaring is dat hoe meer je weet en voelt over de betekenis van de god(in), hoe beter je je met hem of haar kan verbinden. Daarom schrijf ik op mijn blog regelmatig verhalen over hun speciale krachten en kwaliteiten.

Ik werk lang aan mijn schilderijen en dat maakt ze kostbaar. Om de beeltenissen beschikbaar te maken voor meer beoefenaars, zijn alle schilderijen op deze pagina ook uitgebracht als Limited EditionArt Print of als onderdeel van de Home & Travel Altars set.