Kom je naar mijn expositie?

Deze expositie was te zien tot en met mei 2021.

Op dit moment loopt er geen exposities van mijn werk. Maar als je mijn schilderijen ‘live’ wil zien, kan je gewoon een afspraak met mij maken in mijn atelier. Ik ben te bereiken op info@atelieraandacht.nl of 06-24620048
Je bent van harte welkom!

Je natuurlijk ook 24/7 terecht in mijn webshop.

Over deze voorbije expo:

Wat vond ik het leuk om uitgenodigd te worden om een expositie in te richten; vooral in deze tijd waarin zo ongeveer alles stil ligt. Zeker als het over de kunst- en cultuur wereld gaat…

Dus ondanks alles, was een paar maanden lang een deel van mijn oeuvre te zien in Coco-Mat; de luxe ecologische beddenwinkel aan de Overtoom. Er hingen naast  limited editions ook een aantal originele schilderijen, zoals de nieuwe Ardhaneswara, en Saraswati.

Liefs,
Marije

Je vindt de Coco-Mat Flagship Store hier:

Marije hangt de Ganesha Art Print op
De Witte Tara limited edition bij Coco-Mat
Marije Oostindie, Tantrika en kunstenaar @ Atelier Aandacht

Over Marije

In 2007 was ik drie jaar samen met mijn geliefde Jeroen, toen we een introductieweek deden bij het Centrum voor Tantra. Die overdonderende ervaring verrijkte alle aspecten van mijn leven. Inmiddels ben ik als trainer verbonden aan dit prachtige instituut en geniet ik intens van de groepsretraites die ik er begeleid.

Niet alleen kreeg mijn hele leven zoveel meer sprankeling en ‘zin’; ook ging ik ineens weer schilderen. Na de kunstacademie had ik al tien jaar lang geen kwast meer aangeraakt… en ineens ging het weer stromen in me.

En dat is gelukkig niet meer opgehouden.

Ik dank mijn clienten, studenten en opdrachtgevers voor jullie steun en vertrouwen in mijn werk. Het is fantastisch dat ik me op deze manier kan uitdrukken in de wereld.

Liefs,
Marije

Home & Travel Altars - Atelier Aandacht
Kali - tantra godin van Atelier Aandacht