Kom je naar mijn expositie?

Wat vond ik het leuk om uitgenodigd te worden om een expositie in te richten; vooral in deze tijd waarin zo ongeveer alles stil ligt. Zeker als het over de kunst- en cultuur wereld gaat…

Dus ondanks alles, is sinds een paar weken een deel van mijn werk te zien in Coco-Mat; de prachtige ecologische beddenwinkel aan de Overtoom. Er hangen naast  limited editions ook een aantal originele schilderijen, zoals de nieuwe Ardhaneswara, en Saraswati.

De expositie is nog te zien tot eind december.
De winkel is open op dinsdag t/m zaterdag van 11 – 18 uur. Je kan gewoon binnenlopen en een kijkje nemen.

En geen zin om naar Amsterdam te komen?
Geen nood; je kan natuurlijk ook terecht in mijn webshop.

Veel plezier!
Liefs,
Marije

Je vindt de Coco-Mat Flagship Store hier:

Marije hangt de Ganesha Art Print op
De Witte Tara limited edition bij Coco-Mat
Marije Oostindie, Tantrika en kunstenaar @ Atelier Aandacht

Over Marije

In 2007 was ik drie jaar samen met mijn geliefde Jeroen, toen we een introductieweek deden bij het Centrum voor Tantra. Die overdonderende ervaring verrijkte alle aspecten van mijn leven. Inmiddels ben ik als trainer verbonden aan dit prachtige instituut en geniet ik intens van de groepsretraites die ik er begeleid.

Niet alleen kreeg mijn hele leven zoveel meer sprankeling en ‘zin’; ook ging ik ineens weer schilderen. Na de kunstacademie had ik al tien jaar lang geen kwast meer aangeraakt… en ineens ging het weer stromen in me.

En dat is gelukkig niet meer opgehouden.

Ik dank mijn clienten, studenten en opdrachtgevers voor jullie steun en vertrouwen in mijn werk. Het is fantastisch dat ik me op deze manier kan uitdrukken in de wereld.

Liefs,
Marije

Home & Travel Altars - Atelier Aandacht
Kali - tantra godin van Atelier Aandacht