Op de hoogte blijven?

Een tattoo voor je ruimte

Met een muurschildering geef je je ruimte in één vloeiende beweging meer betekenis, sfeer en diepte.
Zodat het een plek wordt waar je jezelf in terug herkent.

Gratis schets en Feng Shui advies

De muurschilderingen hiernaast maakte ik op heel uiteenlopende plekken: in privé woningen, horecagelegenheden, praktijkruimtes en bewustzijnscentra. Ik maak iedere muurschildering op maat. In mijn ontwerpen verwerk ik principes uit Feng Shui. Daarmee wordt je muurschildering meer dan alleen een mooi plaatje. Het zal ook bijdragen om meer balans en harmonie in je ruimte uit te nodigen. En daarmee in je leven.

Interesse? Laten we een afspraak maken voor een brainstorm.

Email me via marije@atelieraandacht.nl

Een muurschildering neem je inderdaad niet mee naar je volgende huis. Maar ik stem iedere muurschildering helemaal af op dit éne speciale huis. Ik maak daarbij gebruik van principes uit Feng Shui.

Dus eigenlijk wíl je deze muurschildering ook helemaal niet mee nemen naar je volgende huis!

Ik neem altijd als maatstaf: als je inschat dat je in elk geval nog wel drie jaar in dit huis blijft wonen, is een muurschildering meer dan de moeite waard.

Klik hier om mijn algemene voorwaarden te lezen.

Járen! Je ziet kleine oneffenheden of vlekjes zelfs vaak minder goed op een muurschildering dan op een effen witte muur.

Net als bij de meeste witte latex muren kan je je muurschildering gewoon afnemen met een vochtige doek. Als je een muurschildering wilt in een ruimte die mogelijk wel wat te verduren heeft  – bijvoorbeeld in een café, of in je badkamer – kan ik de muur extra bescherming geven met een laag speciale vernis.

In een Skype of telefoon gesprek kijken we allereerst of jouw verlangens, je budget en mijn expertise op elkaar aansluiten.

Daarna maak ik een presentatie en een schetsontwerp voor je. Daarin doe ik een voorstelling voor de kleurstelling, de plaatsing en de grootte van de schildering. Ik geef je ook voorbeelden van vergelijkbare muurschilderingen die ik gemaakt heb. Een muurschildering ís en blijft een organisch proces, maar met zo’n presentatie moet je al een heel aardig beeld kunnen krijgen.

De schets die ik voor je maak, trek ik over op een doorzichtige sheet. Die projecteer ik op je muur, vóórdat ik begin te schilderen. Dat maakt het mogelijk dat we samen kunnen bekijken hoe groot de schildering nou precies moet worden, en wat de exacte locatie moet zijn. Zo heb je behoorlijk wat invloed op jouw schildering, en kom je niet achteraf voor vervelende verassingen te staan.
Klinkt goed he?

Je hebt al een Atelier Aandacht muurschildering vanaf €750,-

Voor dat bedrag krijg je een muurschildering op maat, helemaal afgestemd op jou en jouw ruimte. De prijs van iedere muurschildering is afhankelijk van de tijd die ik met het werk bezig ben, de ondergrond, de aard van de locatie en de reistijd.

Kijk voor een eerste indruk in mijn portfolio. Daarin geef ik een indicatie van de prijs van mijn schilderingen voor particulieren. Ik ga bij deze prijzen uit van een geschikte ondergrond op een makkelijk te bereiken plek – exclusief speciale vernissen of andere materialen, reis- en verblijfskosten.

Een offerte met schetsontwerp op maat is altijd gratis. Die maak ik voor je naar aanleiding van een telefoongesprek en foto’s die je mij toestuurt. Als je in Amsterdam e.o. woont, kom ik graag even bij je langs om te kijken naar je ruimte en met je te brainstormen over het ontwerp: ook gewoon gratis.

Een muurschildering zit als het ware ‘ingebakken’ in je huis. Dat heeft een bijzondere impact op je ruimte: iets wat je met een ‘gewoon’ schilderij niet voor elkaar krijgt. Ik creëer iedere muurschildering mede op basis van principes uit Feng Shui: zo zijn de afbeelding en de kleuren helemaal afgestemd op de precieze plaatsing van de schildering.

Latex is een heerlijk materiaal om mee te schilderen (ja écht!) In één dag kan ik een schildering voor je maken van grofweg 1 x 2 meter. Acryl op canvas vraagt veel meer precisie; ik ben er veel langer mee bezig en het kost dan ook veel meer.

Aan de andere kant: een schilderij kan je gewoon mee verhuizen naar een eventueel volgend huis. Het zal daarom in potentie langer bij je blijven. Ik neem altijd als maatstaf: als je inschat dat je in elk geval nog wel drie jaar in je huis blijft wonen, is een muurschildering echt de moeite waard.